Οι τρεις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε μόλις έγραψαν ιστορία στις Χρυσές Σφαίρες

Οι τρεις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε μόλις έγραψαν ιστορία στις Χρυσές Σφαίρες Facebook Twitter
(Matt Winkelmeyer/Getty Images)
0

 Οι τρεις κόρες του Sylvester Stallone, η 14χρονη Scarlet, η 18χρονη Sistine κι η 20χρονη Sophia, θα μοιραστούν από κοινού τον φετινό τίτλο της «Miss Golden Globe» στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών για το 2017. 

O Lorenzo Soria, πρόεδρος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ (Hollywood Foreign Press Association- HFPA) έκανε την σχετική ανακοίνωση την Πέμπτη, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ο τίτλος θα δοθεί σε τρία άτομα. 

«Εκ μέρους των αδελφών μου, νιώθουμε τρομερή ευγνωμοσύνη για τον Lorenzo και την HFPA που μας έκανε την Miss Golden Globe 2017 και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους γονείς μας για αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε» δήλωσε σχετικά η 20χρονη Sophia. 

Παρόλο που πέρυσι ο πατέρας τους έφυγε από την απονομή έχοντας κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στην ταινία «Creed», οι τρεις κόρες του ήταν εκείνες που έκλεψαν τελικά την παράσταση με την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. 

Ακολουθώντας τα βήματα από άλλα παιδιά διάσημων γονιών του Χόλιγουντ, όπως οι Dakota Johnson, Laura Dern και Melanie Griffith, που έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με το βραβείο, τα τρία κορίτσια τη βραδιά της απονομής θα είναι αυτές που θα συνοδεύουν τους βραβευθέντες πάνω και κάτω από τη σκηνή και θα φέρνουν τα αγαλματίδια. Πέρυσι το βραβείο είχε δοθεί στην κόρη του Jamie Foxx, Corinne.

Τον Απρίλιο ο Sylvester Stallone, σε εμφάνισή του στο σόου της Ellen DeGeneres είχε ρωτηθεί και για την γαμήλια επέτειο 19 χρόνων με την σύζυγό του Jennifer Flavin αλλά και το πώς είναι η ζωή στο σπίτι, μένοντας με τέσσερις γυναίκες.

«Βασικά κρατάω απλώς το στόμα μου κλειστό και δεν προκαλώ» είχε δηλώσει. «[Η Jennifer] είναι φανταστική, αλλά υπάρχουν μόνο γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι. Ακόμη και τα σκυλιά, είναι όλα θηλυκά και ένα αρσενικό που έχουμε είναι στειρωμένο».

*Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM