Ιερώνυμος: Να ξέρετε, από την Ιστορία, όσοι τα έβαλαν με την Πατρίδα ή την Ορθοδοξία έχασαν

Ιερώνυμος: Να ξέρετε, από την Ιστορία, όσοι τα έβαλαν με την Πατρίδα ή την Ορθοδοξία έχασαν Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
2

«Πρέπει να αγαπάμε την Πατρίδα και την Ορθοδοξία. Είναι μερικοί που δεν αγαπάνε την πατρίδα και θέλουν να κάνουν αφελληνισμό και κάποιοι που δεν αγαπάνε την Εκκλησία και θέλουν αποχριστιανισμό», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προς μαθητές από την Ορεστιάδα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα και οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή.

«Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία δεν πωλούνται. Είναι δικά μας. Μας ανήκουν και θα τα κρατήσουμε», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος.

«Ό,τι παραλάβαμε από τους πατέρες μας είμαστε υποχρεωμένοι να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, είτε είναι από την πατρίδα είτε από την Ορθοδοξία. Να ξέρετε, από την Ιστορία, ότι όσοι τα έβαλαν με τους δύο αυτούς θεσμούς έχασαν» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο του λόγου του, επισήμανε ότι είναι κρίσιμα τα χρόνια και ότι μας ζηλεύουν.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ναι οκ, ότι πείτε, ας πούμε οι Τούρκοι που τα εβαλαν με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία έχασαν. Σε τέσσερις πολέμους τον τελευταίο αιώνα, τους τρεις τους χάσαμε με απώλεια εδαφών, με προσφυγικό και με συρρίκνωση πληθυσμού. Και με τα δικαιώματα, την περιουσία και το ποίμνιο του Πατριαρχειου να πνέουν τα λοίσθια.