Συνεδρίαση του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου

Συνεδρίαση του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου Facebook Twitter
0

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει το μεσημέρι στις 13.00 το άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν τα ζητήματα του συντονισμού και του σχεδιασμού του κυβερνητικού έργου ενόψει της ΔΕΘ και του ανοίγματος της Βουλής.

Στο συμβούλιο θα γίνει και ο πρώτος σχεδιασμός μα αφορμή την ανακοίνωση των ευρωπαϊκών συναντήσεων καθώς η Γαλλία επιβεβαίωσε χθες τη διεξαγωγή "στις αρχές Σεπτεμβρίου" στην Ελλάδα μιας "συνόδου της Νότιας Ευρώπης" με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην οποία θα συμμετάσχει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

"Θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου μια σύνοδος της Νότιας Ευρώπης, η οποία έχει προταθεί από τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την οποία ο Φρανσουά Ολάντ αποδέχθηκε", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Λε Φολ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM