Mόλις ένας πρόσφυγας πέρασε στα νησιά από την Τουρκία

Mόλις ένας πρόσφυγας πέρασε στα νησιά από την Τουρκία Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Μόλις ένας μετανάστης πέρασε από τις τουρκικές ακτές στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 24ωρο. Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης και έως σήμερα Τετάρτη στις 9 το πρωί αποβιβάστηκε ένα άτομο στη Σάμο.

 Σήμερα το πρωί στη Λέσβο σε εφαρμογή της συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας βρίσκονταν εγκλωβισμένοι 2857 πρόσφυγες και μετανάστες. Στη Χίο 2574 και στη Σάμο 1173. Συνολικά στα νησιά βρίσκονται 6604 άτομα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM
Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ελλάδα / Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι η σεισμική συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη, με δονήσεις της τάξεως των 4 έως 5 Ρίχτερ να διαρκούν συνήθως τρεις έως πέντε ημέρες
LIFO NEWSROOM