Facebook: Κινδυνεύουν, όντως, οι χρήστες να χάσουν φωτογραφίες τους, αν δεν κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή;

Facebook: Κινδυνεύουν, όντως, οι χρήστες να χάσουν φωτογραφίες τους, αν δεν κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή; Facebook Twitter
Τις τελευταίες μέρες, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι έχουν λάβει τη σχετική ειδοποίηση καθώς και mails από το Facebook, τα οποία ευγενώς τους παρακινούν να κάνουν download τη συγκεκριμένη εφαρμογή, για να μη χάσουν τις φωτογραφίες του.
0

Πριν από λίγες μέρες το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε μερίδα χρηστών του ότι θα πρέπει άμεσα να κατεβάσουν το Messenger προκειμένου να μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα από τους φίλους τους στο δίκτυο. Λίγοι έδωσαν σημασία τότε και για την ακρίβεια εκείνοι, οι οποίοι δεν έκαναν χρήση της εφαρμογής. 

Τώρα, όμως, με ένα παρόμοιο μήνυμα το Facebook φαίνεται ότι έβαλε σε σκέψεις τους χρήστες εκείνους που είχαν μπει στη διαδικασία να συγχρονίσουν τις φωτογραφίες τους με τον λογαριασμό τους και πλέον ειδοποιούνται ότι αν δεν κατεβάσουν την εφαρμογή Moments, οι φωτογραφίες τους θα διαγραφούν από την προσωπική τους σελίδα στο μέσο. 

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι έχουν λάβει τη σχετική ειδοποίηση καθώς και mails από το Facebook, τα οποία ευγενώς τους παρακινούν να κάνουν download τη συγκεκριμένη εφαρμογή, για να μη χάσουν τις φωτογραφίες του. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε κάποια από αυτά τα ενημερωτικά μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί, οι χρήστες με τρόμο ενημερώνονται ότι έχουν διορία έως τις 7 Ιουλίου, αλλιώς ρισκάρουν να χάσουν όλα τα δεδομένα που έχουν συγχρονίσει με το δίκτυο. 

Εννοείται ότι αυτές οι ενημερώσεις δεν αφορούν χρήστες που απλώς έχουν μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook, παρά μόνον εκείνους που συγχρόνισαν τα φωτογραφικά άλμπουμ του κινητού τηλεφώνου τους με την picture gallery του προσωπικού τους λογαριασμού στο Facebook. 

Και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα φαίνεται ότι οι επικεφαλής του δικτύου καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των χρηστών, την ίδια στιγμή και προκειμένου να προωθηθεί μία εφαρμογή, που δεν αγαπήθηκε από το κοινό αμέσως, το δίκτυο φαίνεται να υιοθετεί ένα πιο επιθετικό μάρκετινγκ και κάπως τελεσίδικες τακτικές για να προστατεύσει τα προϊόντα του.  

Το θέμα είναι κατά πόσο αυτές οι τακτικές αποδίδουν και απ' ό,τι φαίνεται μάλλον ναι, αφού οι χρήστες διαμαρτύρονται μεν στα social media, αλλά μετά από λίγο συμμορφώνονται με τα νέα δεδομένα 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM