Σόιμπλε: Η Ελλάδα ανακάμπτει πιο γρήγορα απ' ό,τι πολλοί περίμεναν

Σόιμπλε: Η Ελλάδα ανακάμπτει πιο γρήγορα απ' ό,τι πολλοί περίμεναν Facebook Twitter
0

Η Ελλάδα ανακάμπτει ταχύτερα από ό,τι πολλοί περίμεναν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Σημείωσε ωστόσο πως «η Ελλάδα χρειάζεται λειτουργική δημόσια διοίκηση».

Ο Γερμανός υπουργός είχε και πάλι αιχμές για τη νομισματική πολιτική που ακολουθεί ο Ντράγκι λέγοντας ότι: «Η ευθύνη που φέρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για το σύνολο της οικονομίας της Ευρωζώνης συνεπάγεται πως δεν προωθούσε την καλύτερη νομισματική πολιτική για τη Γερμανία».

«Όλα τα θεσμικά όργανα, συμπεριλαμβανομένης της ΕΚΤ, πρέπει να είναι ανοικτά στη δημόσια συζήτηση», τόνισε επίσης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM