ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεότερα για τον Κώστα Κόκλα μετά τη χθεσινή περιπέτεια της υγείας του

Νεότερα για τον Κώστα Κόκλα μετά τη χθεσινή περιπέτεια της υγείας του Facebook Twitter
1

Καλά στην υγεία του είναι ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος χθες το βράδυ ανησύχησε τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένειά του.

H πρώην σύζυγος του ηθοποιού μίλησε σε εκπομπή του STAR και τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο γιατρός που ανέλαβε το χειρουργείο.

Ο 50χρονος ηθοποιός αισθάνθηκε πόνους την ώρα της παράστασης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης. Εκεί υπεβλήθη σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια