Τι απαντά ο Παπανδρέου στα σχόλια που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες

Τι απαντά ο Παπανδρέου στα σχόλια που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες Facebook Twitter
0

Απάντηση στα σχόλια που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, έδωσε πριν από λίγο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Τα σχόλια προκάλεσε το γεγονός πως σε σχέση με την προηγούμενη δήλωση περιουσιακής κατάστασής του καταγράφονται νέοι λογαριασμοί του ίδιου σε τράπεζες των ΗΠΑ.

Τα χρήματα που έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς του Γιώργου Α. Παπανδρέου, σε τράπεζα των ΗΠΑ, προέρχονται από τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό - ομιλίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις κλπ , και όλα, προκαταβολές και πληρωμές, έχουν δηλωθεί στις φορολογικές δηλώσεις και στο πόθεν έσχες του, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του με αφορμή τα δημοσιεύματα για αυξημένες καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η ίδια η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, έχει όλα τα σχετικά στοιχεία και τονίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία. Όλα είναι νόμιμα και διαφανή.


«Μήπως η σκόνη σηκώνεται για να αποκρύβουν τα αδήλωτα κάποιων άλλων;
Μήπως αυτά πρέπει να ψάξουν οι αρμόδιοι, αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο που νομοθέτησε και εφάρμοσε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;» καταλήγει η ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM