Ο Μητσοτάκης θα θέσει τη Ν.Δ. σε εκλογική ετοιμότητα

Ο Μητσοτάκης θα θέσει τη Ν.Δ. σε εκλογική ετοιμότητα Facebook Twitter
0

Σε εκλογική ετοιμότητα θα θέσει σύμφωνα με πληροφορίες,  τη Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκτιμά ότι η κυβέρνηση στήνει σκηνικό ρήξης που θα την οδηγήσει σε παραίτηση, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και τις πιέσεις των Θεσμών για μέτρα.

Ο Πρόεδρος του κόμματος αναμένεται πληροφορίες, να δώσει εντολή σε όλα τα κορυφαία στελέχη να είναι έτοιμα για όλα τα ενδεχόμενα. Έντονο προεκλογικό χρώμα θα έχει και η ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θέλει οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ να δώσουν έντονο χρώμα στο συνέδριο για να μεταδοθεί κλίμα ενθουσιασμού.

Χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την κοινή συνέντευξη των υπουργών που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι  «το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά. Από την "επικείμενη συμφωνία" στη "σύγκρουση". Και από τη "σύγκρουση" στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια...».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM