Στην Ειδομένη μεταβαίνει εκτάκτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Ειδομένη μεταβαίνει εκτάκτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης Facebook Twitter
0

Στην Ειδομένη μεταβαίνει εκτάκτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε πριν λίγο ο ο Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

επιπλέον εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «επικίνδυνους, ακατάλληλους και ανίκανους να δώσουν λύση ανθρώπους» και χαρακτήρισε γριφώδη τη δήλωση του εκπροσώπου του Συντονιστικού Οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα δεχθεί τους μετανάστες που πέρασαν στα Σκόπια πίσω ή όχι.

«Είναι πολύ ανησυχητικά τα πράγματα... Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση (...) είναι no man's land χωρίς έλεγχο για τίποτε είναι Ειδομένη... Η Ελλάδα από χώρα διέλευσης εξελίσσεται σε χώρα παραμονής και πολύ φοβούμαι σε χώρα διακίνησης μεταναστών» προειδοποίησε.

«Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση, τη στιγμή που η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση είναι παγωμένη και το προσφυγικό έχει πάρει επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις» δήλωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. (Η είσοδος μεταναστών στην ΠΓΔΜ) προσθέτει ένταση στην περιοχή, διακρατική αυτή τη φορά, αν δεν γίνουν τα σωστά βήματα» πρόσθεσε.

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε επίσης την Ειδομένη ως τόπο απάνθρωπης δοκιμασίας και όχι απλώς καταυλισμό. «Είναι παντελής η απουσία του κράτους στην Ειδομένη» πρόσθεσε.

«Έχουμε μειωμένη η καθόλου εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τη δυνατότητα της να κάνει λεπτούς χειρισμούς» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Πώς εμφανίστηκαν τα περίεργα χαρτιά με οδηγίες προς τους πρόσφυγες;» διερωτήθηκε, αναφέροντας πως η κρατική μηχανή είναι απούσα στην Ειδομένη.

πηγή: ΣΚΑΙ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM