Η Τερκενλή άφησε το Ποτάμι για τη Νέα Δημοκρατία

Η Τερκενλή άφησε το Ποτάμι για τη Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
1

 

Στη ΝΔ προσχώρησε από χθες η υποψήφια βουλευτής με "Το Ποτάμι" στις τελευταίες εκλογές, Βασιλική Τερκενλή, όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης.


Η κ. Τερκενλή, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι δικηγόρος και σύμβουλος ψυχικής υγείας και στις τελευταίες εκλογές, που ήταν υποψήφια με "Το Ποτάμι", είχε καταταγεί στη 10η θέση, συγκεντρώνοντας 2.850 σταυρούς.


Μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Μηνά Σαμαντζίδη, η κ. Τερκενλή δήλωσε: "Με τη Νέα Δημοκρατία σε ξεκάθαρη κεντροδεξιά κατεύθυνση, αισθάνομαι πως επιστρέφω σπίτι μου. Η αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού, να προωθήσει μια σοβαρή μεταρρυθμιστική ατζέντα χωρίς να τη νοθεύει με στοιχεία λαϊκισμού, είναι η μοναδική πραγματικά ελπιδοφόρα εναλλακτική επιλογή των Ελλήνων για μια πορεία εξόδου από την κρίση. Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με αυτή την προσπάθεια".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ