ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη σύσκεψη - Κοινό ανακοινωθέν ετοιμάζουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη σύσκεψη - Κοινό ανακοινωθέν ετοιμάζουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

Το ΚΚΕ αποχώρησε από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με τον γ.γ. του ΚΚΕ να δηλώσει φεύγοντας από το Προεδρικό Μέγαρο πως «δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του ΚΚΕ ότι η πορεία του μεταναστευτικού δεν είναι σε καλό δρόμο».

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως το κόμμα κατέθεσε τις προτάσεις του για το προσφυγικό, η σύσκεψη συνεχίζεται και οι υπόλοιποι αρχηγοί πρόκειται να εκδώσουν κοινό ανακοινωθέν, στο οποίο το ΚΚΕ δεν θέλει να συμμετάσχει.

«Οι αποφάσεις της Ε.Ε. με τη συμφωνία της κυβέρνησης οδηγούν σε εγκλωβισμό μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα», υπογράμμισε.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα ήθελα να γινόταν η στραβή και να έπαιρνε την εξουσία το ΚΚΕ να δω τι θα έκαναν. Είμαι σίγουρος ότι πανικόβλητοι θα προσπαθούσαν να γυρίσουν στην ασφάλεια και το δημοσιουπαλληλίκι της αντιπολίτευσης