Νύχτα θρίλερ για την Νέα Δημοκρατία - Τα πρώτα αποτελέσματα

Νύχτα θρίλερ για την Νέα Δημοκρατία - Τα πρώτα αποτελέσματα Facebook Twitter
0

Ομαλά ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα καταφθάνουν. Πρόκειται κυρίως για αποτελέσματα από την περιφέρεια, αλλά η εικόνα για την ώρα δείχνει ντέρμπι και η νύχτα ίσως τελικά είναι πιο μεγάλη από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε ενσωμάτωση του 30% των αποτελεσμάτων προηγείται ο Β. Μεϊμαράκης με 52,5% και ο Κ. Μητσοτάκης είναι στο 47,5%. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται τα μεγάλα αστικά κέντρα τα οποία μάλλον θα κρίνουν τον νικητή. Σημειώνεται πως η ψαλίδα μεταξύ των δύο υποψηφίων αρχικά, με τα πρώτα αποτελέσματα, ήταν μεγαλύτερη. Η πλευρά του Κ. Μητσοτάκη πάντως εμφανίζεται αισιόδοξη μια και όπως σχολιάζει υπερέχει στην Αθήνα και αρκετές μεγάλες πόλεις. Ήδη από το επιτελείο του Μητσοτάκη εκφράζεται σιγουριά για καθαρή, πανελλαδική νίκη καθώς θα ανοίγουν τα μεγάλα εκλογικά κέντρα σε Αττική.

*ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ LIFO.gr

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ή ΒΑΓΓΕΛΗΣ; >> Ψηφίστε εδώ και δείτε αμέσως τα αποτελέσματα. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ