LIVE!

Από την Κρήτη στην Αθήνα 10χρονος με σοβαρά εγκαύματα λόγω ανάφλεξης σόμπας

Από την Κρήτη στην Αθήνα 10χρονος με σοβαρά εγκαύματα λόγω ανάφλεξης σόμπας Facebook Twitter
0

Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίσθηκε ένα δεκάχρονο αγοράκι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στο σώμα μετά την ανάφλεξη σόμπας στο σπίτι της οικογένειάς του, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το 10χρονο αγόρι επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου στο σπίτι τους και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησε βενζίνη αντί για πετρέλαιο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς -οι οποίοι επίσης τραυματίσθηκαν ελαφρά- στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν, μεταφέροντας το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μετά την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

Το απόγευμα το 10χρονο αγόρι διακομίστηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα, όπου και μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ