Νέες ημερομηνίες ψάχνει η Ν.Δ. για τις εκλογές

Νέες ημερομηνίες ψάχνει η Ν.Δ. για τις εκλογές Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Σε προχωρημένες συζητήσεις με θυγατρική του ΟΤΕ προκειμένου να στηρίξει την εκλογική διαδικασία βρίσκεται η ΚΕΦΕ της Ν.Δ., σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Νέων.

Κομματικές πηγές έλεγαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι αν επιτευχθεί τελικά συμφωνία, τότε μπορεί να υπάρξει  νέο χρονοδιάγραμμα για τις κάλπες-κάτι που μπορεί να  οριστικοποιηθεί ακόμη και σήμερα.

Πάντως δεν υπάρχει περιθώριο για μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών το 2016, ενώ υπάρχει και ανησυχία ότι, αν παραταθεί η προεκλογική περίοδος η ΝΔ θα βρεθεί αντιμέτωπη με εκρηκτικές καταστάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ό,τι αφορά στην εταιρεία που θα αναλάβει τις εκλογές έπεσε και η ιδέα να απευθυνθεί η ΚΕΦΕ στο υπουργείο Παιδείας, ώστε να χρησιμοποιηθεί το σύστημα που υπάρχει για την εκλογή πρυτάνεων. Το σύστημα αυτό πάντως καταργήθηκε επί Μπαλτά που επανέφερε τις κάλπες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM