Tραγωδία στην Ομόνοια με 16χρονη

Tραγωδία στην Ομόνοια με 16χρονη Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Ομόνοια, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη 16χρονη κοπέλα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο παλιό διώροφο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της.

Η φωτιά ξέσπασε στις 2 τη νύχτα στον 1ο όροφο σπιτιού, στην οδό Μενάνδρου 24, όπου διέμενε η πενταμελής οικογένεια, ενώ στο σημείο υπήρχε παράλληλα και αποθηκευτικός χώρος. Στο σημείο έφτασαν πρώτα αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν από τη φλεγόμενη οικία δύο από τις τρεις κόρες της οικογένειας, ηλικίας 20 και 5 ετών, καθώς και τη μητέρα. Αμέσως μετά έφτασε η Πυροσβεστική, που κατόρθωσε να απομακρύνει τον πατέρα της οικογένειας, ενώ, δυστυχώς, η 16χρονη κοπέλα είχε απανθρακωθεί. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM