Παρίσι: Σκληρή κούρσα πάνω σε ψηλοτάκουνα

Παρίσι: Σκληρή κούρσα πάνω σε ψηλοτάκουνα Facebook Twitter
0

Περίπου 100 γυναίκες έλαβαν μέρος στο Sarenza High Heel Race που διεξήχθη στο Παρίσι. Πρόκειται για αγώνα στον οποίο οι συμμετέχουσες τρέχουν φορώντας ψηλοτάκουνα προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν τα υποδήματα τους για τα επόμενα 10 χρόνια.

Συνολικά οκτώ ομάδες προκρίθηκαν στην τελική φάση όπου τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα αφού στον στίβο τις συμμετέχουσες περίμεναν και εμπόδια όπως λάστιχα, άμμος και φουσκωτά παιχνίδια. Παρόλα αυτά κάποιες κατάφεραν να αναπτύξουν πάνω στα ψηλοτάκουνα των 8 εκατοστών μεγάλες ταχύτητες και να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη.

Χορηγός στον συγκεκριμένο αγώνα είναι οn-line κατάστημα υποδημάτων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT