Νεκρός από θανάσιμο παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας ένας 17χρονος αμερικανός

Νεκρός από θανάσιμο παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας ένας 17χρονος αμερικανός Facebook Twitter
2

Νεκρός είναι ένας 17χρονος έφηβος στο Κολοράντο μετά από φονικό παιχνίδι με όπλο. Ο Cruisito Leiba φέρεται να σκοτώθηκε παίζοντας ρώσικη ρουλέτα με τους φίλους του, έχοντας τοποθετήσει στο μύλο περιστρόφου μία σφαίρα η οποία τελικά τον σκότωσε.

Οι φίλοι και η οικογένεια του συγκεντρώθηκαν για την κηδεία που έγινε σε κλίμα οδύνης ενώ από τη αστυνομία αναφέρεται πως ο 17χρονος ήταν με φίλους στη βορειοανατολικό Πουέμπλο στο Κολοράντο όταν σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του που ήταν μαζί του στη διάρκεια του θανατηφόρου παιχνιδιού, η τρίτη απόπειρα ήταν αυτή που του κόστισε τη ζωή. Ο 17ρονος δεν πέθανε ακαριαία, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο. Ωστόσο λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε στο νοσοκομείο.


Ο πατέρας του Cruisito έστειλε ένα μήνυμα μιλώντας πριν τη κηδεία: "Αυτό είναι ένα παιχνίδι που το παίζεις μια φορά και τελείωσες".

Η αστυνομία του Ντένβερ ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όπλο έφτασε στα χέρια του ανήλικου ενώ από το CBS σημειώνεται πως τον Ιούνιο ακόμη ένας έφηβος έχασε τη ζωή του παίζοντας ρώσικη ρουλέτα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια