Φλαμπουράρης για την «εξορία» στην Τρόικα: Έ, καλοκαίρι είναι, δεν θα κάνει μπάνια;

Φλαμπουράρης για την «εξορία» στην Τρόικα: Έ, καλοκαίρι είναι, δεν θα κάνει μπάνια; Facebook Twitter
SOOC
1

Με τη φράση «ε, καλοκαίρι είναι…Δεν θα κάνει μπάνια;» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στην ερώτηση το πρωί στον Σκάι, «γιατί στείλατε την Δρακουλέσκου (σ.σ. Βελκουλέσκου του ΔΝΤ) να κάνει τα ραντεβού της με την κυβέρνηση σε ξενοδοχείο 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα.

«Είναι ευμενής μεταχείριση να μπορείς να πάς σε ένα μέρος που είναι resort και να μπορείς να κάνει τα μπάνια σου», πρόσθεσε ο υπουργός ενώ σε ερώτηση για το αν η Τρόικα θα περάσει την πόρτα υπουργείου δεν το απέκλεισε, λέγοντας «δεν θα πατήσει σε υπουργείο αν δεν πρέπει, αν η συμφωνία είναι ότι πρέπει να βλέπει και το υπουργείο είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε».

Το ζήτημα για το πού θα γίνονται οι συναντήσεις και σε ποιο επίπεδο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Die Zeit, η κυβέρνηση πρότεινε στους εμπειρογνώμονες των τεχνικών κλιμακίων να μείνουν σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών, σε απόσταση 45 λεπτών από το κέντρο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, η ελληνική πλευρά επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια