Kάτι κινείται: Ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη ο Ντέισεμπλουμ

Kάτι κινείται: Ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη ο Ντέισεμπλουμ Facebook Twitter
SOOC
0

Μετά την ακύρωση του σημερινού μπρίφινγκ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ προχώρησε στην ακύρωση της προγραμματισμένης συνέντευξής του στην ολλανδική τηλεόραση «RTL» λόγω επειγουσών υποχρεώσεων, όπως  μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

«Λόγω επειγουσών υποχρεώσεων, ο κ. Ντέισεμπλουμ ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό RTL και την εκπομπή WKLY TV» αναφέρει το πρακτορείο την ώρα που υπάρχουν πληροφορίες για προσπάθεια προσέγγισης της Ελλάδας με τους εταίρους και ενώ στο Μαξίμου το κυβερνητικό επιτελείο πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM