Ο Τσίπρας θα μιλήσει στο Συμβούλιο της Ευρώπης την Τρίτη

Ο Τσίπρας θα μιλήσει στο Συμβούλιο της Ευρώπης την Τρίτη Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) στο Στρασβούργο, προβλέπεται να απευθυνθεί με ομιλία του ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη Τρίτη.


Την πληροφορία έδωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του ΣτΕ κατά την τακτική συνέντευξη τύπου πριν από την Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της ερχόμενης εβδομάδας 22-26 Ιουνίου.


Η παρέμβαση του Α. Τσίπρα προβλέπεται για τις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους βουλευτές της Συνέλευσης. Η πληροφορία δόθηκε με μια σχετική επιφύλαξη πιθανής αλλαγής, λόγω της έκτακτης συνάντησης Κορυφής τη Δευτέρα για την Ελλάδα και των πιθανών σημαντικών εξελίξεων.

Το ΣτΕ είχε από καιρού απευθύνει πρόσκληση προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, η πρωτοβουλία όμως για την παρέμβασή του στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη προγραμματίσθηκε εκτάκτως ύστερα από ελληνικό αίτημα, για αυτό και δεν έχει ακόμα αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο πρωινό της Τρίτης (11-12 ώρα Ελλάδας) πρόκειται να απευθυνθεί στην Ολομέλεια ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM