Βαρουφάκης στο Spiegel: Ρωτήστε τη Μέρκελ αν θα υπάρξει συμφωνία

Βαρουφάκης στο Spiegel: Ρωτήστε τη Μέρκελ αν θα υπάρξει συμφωνία Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, τόνισε ότι οι ελληνικές προτάσεις εξοικονόμησης και μεταρρυθμίσεων είναι ήδη τόσο σκληρές και απάνθρωπες, όσο οι Γερμανοί δεν θα δέχονταν ποτέ για τους ίδιους.

 

«Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί σε αυτές μόνο εάν η Ευρώπη συμφωνήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους, επενδύσεις και σε ένα τέλος της κρίσης ρευστότητας», τόνισε ο υπουργός, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Σε ό,τι αφορά το εάν θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα συμφωνία, ο Γ. Βαρουφάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ρωτήστε την κυρία Μέρκελ». 

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM