Να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις ζητά ο Μοσκοβισί

Να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις ζητά ο Μοσκοβισί Facebook Twitter
0

Την ανάγκη για επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, επισήμανε σήμερα ο Επίτροπος της ΕΕ για Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα ρευστότητας στην Ελλάδα, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις», τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Δουβλίνο.

«Η διαδικασία είναι πολύ καλύτερη, η ουσία βελτιώνεται αλλά δεν έχουμε ακόμα τελειώσει», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει σχέδιο Β'. Υπάρχει σχέδιο για μια σταθερή Ελλάδα που παραμένει εντός της ευρωζώνης».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2026 ΒΟΥΛΗ

Οικονομία / Στη Βουλή ο προϋπολογισμός 2026: Τι προβλέπει για μεσαία τάξη, νέους και οικογένειες με παιδιά

Κυρίαρχα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού 2026, είναι η ενίσχυση του εισοδήματος και η μείωση των φορολογικών βαρών για τη μεσαία τάξη, τους νέους και τις οικογένειες με παιδιά
LIFO NEWSROOM
ΦΤΩΧΕΙΑ OXFAM

Οικονομία / Oxfam: Τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα έβαζαν τέλος στη φτώχεια των ανθρώπων

Η ΜΚΟ καλεί οι πλούσιοι του κόσμου να «φορολογηθούν με δίκαιο τρόπο για να συμβάλουν να τερματιστεί η φτώχεια και να καταπολεμηθεί η απορρύθμιση του κλίματος»
LIFO NEWSROOM