Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο φερόμενος ως παιδοκτόνος

Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο φερόμενος ως παιδοκτόνος Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση βρίσκεται αυτή την ώρα ο 27χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε την τετράχρονη κόρη του.

Μόλις έφτασε στα δικαστήρια συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο 27χρονος, δέχτηκε φραστική επίθεση από πολίτε ςπου βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κτίριο με χαρακτηρισμούς όπως "κτήνος", "φονιά", "αλήτη". Στο πλευρό του κατηγορούμενου βρίσκεται η μητέρα του.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη χθες από την Κέρκυρα για να δικαστεί για υπόθεση κατοχής μικροποσότητας ναρκωτικών, όμως λόγω προηγούμενων καταθέσεων για την υπόθεση της 4χρονης, κλήθηκε και από την ανακρίτρια προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που προέκυψαν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Ελλάδα / Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Θοδωρής Κολυδάς, Γιώργος Τσατραφύλλιας και Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνουν λόγο για έντονη αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Χάρτες με την πορεία των φαινομένων
LIFO NEWSROOM