Χωρίς δημοτικούς συμβούλους έμεινε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Χωρίς δημοτικούς συμβούλους έμεινε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Χωρίς δημοτικούς συμβούλους έμεινε ο Άρης Σπηλωτόπουλος και η παράταξη του στο Δήμο Αθηναίων, καθώς ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Χρ.Τεντόμας, ο Θ.Πλεύρης και ο Δ.Κωνσταντάρας.

 Ο κ. Σπηλιωτόπουλος  άφησε αιχμές για αυτή την κίνηση των δημοτικών συμβούλων και ζήτησε να παραδώσουν τις έδρες τους, κάτι πάντως που δεν αναμένεται να συμβεί. Σύμφωνα με τα Νέα, το πιθανότερο είναι οι σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν θα πάνε στην παράταξη του Ν. Κακλαμάνη.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι οι σύμβουλοι από την πλευρά τους ρίχνουν την ευθύνη στον Σπηλιωτόπουλο καταλογίζοντας του ότι δεν είχε καταλάβει ότι ήταν επικεφαλής του συνδυασμού και δεν λειτουργούσε ομαδικά.

Ο ίδιος πάντως υποπτεύεται δάκτυλο της Συγγρού, καθώς είχε δώσει το παρόν σε πολλά γαλάζια δείπνα με πιάτο τον Σαμαρά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια