Μέρκελ: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στο ζήτημα της Ελλάδας

Μέρκελ: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στο ζήτημα της Ελλάδας Facebook Twitter
1

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε για ακόμα μία φορά την τήρηση των δεσμεύσεων από την πλευρά της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Μέρκελ σημείωσε ότι υπάρχει περιθώριο ευελιξίας για την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να κάνει κάποιες αλλαγές στο οικονομικό πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να εκπληρωθεί το γενικό πλαίσιο όσων έχουν συμφωνηθεί.

«Είπα πρόσφατα ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος - αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και επομένως πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά» πρόσθεσε .

Και οι δύο ηγέτες τόνισαν την ανάγκη να προχωρήσουν γρήγορα οι διαπραγματεύσεις, ενώ σε ερώτηση αν η προσέγγιση της Ελλάδας με τη Ρωσία προκαλεί ανησυχίες, η Μέρκελ απάντησε ότι και η ίδια και ο Ολάντ βρέθηκαν στη Μόσχα πριν από λίγο καιρό χωρίς αυτό να απειλεί την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια