Τσίπρας: H EE χρειάζεται γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες

Τσίπρας: H EE χρειάζεται γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες Facebook Twitter
1

«H EE χρειάζεται γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες, που θα σέβονται τόσο τη Δημοκρατία, όσο και τις Συνθήκες. Ώστε να αφήσουμε πίσω μας την κρίση και να οδηγηθούμε προς την ανάπτυξη», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο περιθώριο της Συνόδου, και στην οποία θα συμμετέχουν ο πρωθυπουργός Τσίπρας, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αλλά και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ντόναλντ Τουσκ. Στην επταμερή αυτή συνάντηση θα συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα, το οποίο δεν βρίσκεται στην επίσημη ατζέντα της Συνόδου.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν είναι να κάνεις συμβιβασμό κάντον τώρα,κερδίζοντας έστω και λίγα πράγματα,μην αφήσεις μια κατάσταση να σέρνεται,η οικονομία δεν το αντέχει,αργότερα ο συμβιβασμός θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την χώρα...ή εκτός κι αν επιδιώκεις την ρήξη,τότε μην το ξομπλιάζεις άλλο,δεν έχει κανένα νόημα,βάλε υπουργό τον Λαπαβίτσα και προετοίμασε την χώρα για την δραχμή,ή κάνε δημοψήφισμα για το ευρώ,κάνε κάτι...μην το τραινάρεις άλλο.