Ντόρα: Αν ο Σαμαράς δεν θέλει συνέδριο έχει και την ευθύνη των αποφάσεων του

Ντόρα: Αν ο Σαμαράς δεν θέλει συνέδριο έχει και την ευθύνη των αποφάσεων του Facebook Twitter
1

Νέες βολές εξαπέλυσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την απόφαση Σαμαρά να μην συναινέσει στο αίτημα στελεχών για έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον Real Fm, σημείωσε ότι το έκτακτο συνέδριο δεν ζητήθηκε για να φύγει ο κ. Σαμαράς αλλά για να τεθούν λάθη όπως «το κολοσσιαίο λάθος με τον ΕΝΦΙΑ» και «το γεγονός δεν είχαμε ίχνος εσωκομματικής δημοκρατίας».

«Για αυτό θα πρέπει να γίνει έκτακτο συνέδριο. Χωρίς να πάμε σε ρήξη αλλά να πείσουμε τον κ. Σαμαρά ότι υπάρχουν δύο τρόποι: Η να πούμε πόσο καταπληκτικοί είμαστε και να φταίει η κοινωνία που δεν μας κατάλαβε ή για να δούμε τι δεν πάει καλά σε ένα κόμμα που  χάνει από το 2004 το 50% της δύναμης του.

Παράλληλα, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό των αριθμό των στελεχών που ζήτησαν συνέδριο στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής γραμματείας του κόμματος και σημείωσε:  «Αν ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να κάνει έκτακτο συνέδριο έχει την ευθύνη των αποφάσεων του».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια