Σαμαράς: Η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος

Σαμαράς: Η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος Facebook Twitter
6

Οι εξελίξεις στην οικονομία και η πορεία των διαπραγματεύσεων, εξετάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Πρωθυπουργός είπε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ότι "η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση",

"Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Ελπίδα μας να προχωρήσει θετικά και γόνιμα η διαπραγμάτευση δηλαδή να βρεθεί λύση", ανέφερε επίσης ο κ. Σαμαράς. (Να σημειωθεί ότι παρότι ο πρώην Πρωθυπουργός εκφράζει την ελπίδα του να προχωρήσει θετικά η διαπραγμάτευση, ήταν εκείνος που πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.) Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνήσει αμέσως μετά το ναυάγιο του Γιούρογκρουπ σε Θεοδωράκη και Βενιζέλο ώστε να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο "φιλοευρωπαικών δυνάμεων" την ώρα που η διαπραγμάτευση  βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Οι Θεοδωράκης και Βενιζέλος ουσιαστικά αρνήθηκαν αυτή την πρόσκληση.

Στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο συμμετείχαν οι Κ. Καραγκούνης, Αν. Παπαμιμίκος, Ευ. Μεϊμαράκης, Ι. Πλακιωτάκης, Ν. Κακλαμάνης, Κυρ. Μητσοτάκης, Ι. Βρούτσης και Αδ. Γεωργιάδης.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ντροπή. Έστησαν καλά καλά όλοι μαζί μόνο δίμηνη παράταση, ετοίμασαν παγίδα στον Βαρουφάκη στο eurogroup αλλά τους την έσκασε γιατί διέρρευσε το έντυπο μοσκοβισί και εκτέθηκαν. Τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και οι εδώ που το είχαν ρίξει στα τηλέφωνα μεταξύ τους αλλά δεν τους έκατσε η συμπαιγνία.Και έτσι ο Σόιμπλε υπερέβη κάθε εσκαμμένο αποκαλώντας τον Βαρ ανεπιθύμητο, και οι λακέδες εδώ οΰτε μια ανακοίνωση.Ίσα ίσα βγαίνει αυτός ο επικίνδυνος και έχει το θράσος να μιλάει για λάθος. Πού ακούστηκε υπουργός χώρας μέλους να ζητά αποπομπή υπουργού άλλης χώρας μέλους! Πάμε καλα; Ούτε μια χλιαρή ρημαδοανακοίνωση ρε Σαμαρά;Όλοι μαζί κολεγιά λοιπόν για να δοθεί ένα πανευρωπαϊκό σεμιναριάκι προς την αριστερά. Για κάποιους όμως το μάθημα δίνεται στην πλάτη του λαού τους.
Για να καταλάβω, αν είχαν ζητήσει εξάμηνη παράταση οι προηγούμενοι θα ήταν ευπρόσδεκτη για τους τωρινούς; αν ήταν έτσι, ας ζήταγαν οι προηγούμενοι μία τετραετή παράταση να είναι καλυμμένοι οι τωρινοί για μία τετραετία και μετά βλέπαμε...