Ο Σαμαράς πήρε τηλέφωνο Βενιζέλο και Θεοδωράκη

Ο Σαμαράς πήρε τηλέφωνο Βενιζέλο και Θεοδωράκη Facebook Twitter
4

Τηλεφωνική συνομιλία με δική του πρωτοβουλία είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Οι ευρωπάιοι αξιωματούχοι έθεσαν ουσιαστική τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά λέγοντας διά του Ντάισελμπλουμ ότι θα παριμένουν μία εβδομάδα για να ζητήσει παράταση του υπάρχοντος προγράμματος η ελληνική κυβέρνησης. Μόνο τότε θα υπάρξει νέο Γιούρογκρουπ, είπε ο επικεφαλής του οργάνου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια