Θα γίνει αναπαράσταση του διπλού φονικού της Μάνης

Θα γίνει αναπαράσταση του διπλού φονικού της Μάνης Facebook Twitter
0

Το Συμβούλιο Εφετών έδωσε λύση στη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας κάνοντας δεκτό το αίτημα των οικογενειών των θυμάτων που από την αρχή μιλούν και για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στο διπλό φονικό της Μάνης και αποφάσισε να γίνει αναπαράσταση της διπλής δολοφονίας για να διευκρινιστεί ο ρόλος που έπαιξε το πρόσωπο αυτό.

Παράλληλα ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για ένα πρόσωπο εκτός των δύο 18χρονων που έχουν ήδη προφυλακιστεί στην φυλακή του Αυλώνα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM