Και υπάλληλοι του αεροδρομίου σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Και υπάλληλοι του αεροδρομίου σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών Facebook Twitter
0

Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που δρούσε κυρίως στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης εξάρθρωσε η ελληνική αστυνομία. Στο κύκλωμα φαίνεται ότι μετείχαν και υπάλληλοι εταιριών του αεροδρομίου. Η δράση του κυκλώματος φαίνεται πως ξεκίνησε πέρυσι τον Οκτώβριο.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ιδιοκτήτης και υπάλληλος ταξιδιωτικού γραφείου, όπως επίσης υπάλληλοι εταιρειών αεροδρομίου που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των εισιτηρίων (check-in) και την επιβίβαση των επιβατών (boarding).

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- πλαστά διαβατήρια κι έγγραφα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι μετανάστες για να ταξιδέψουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM