Φούρνο-τσιγαράδικο ανακάλυψε η αστυνομία

Φούρνο-τσιγαράδικο ανακάλυψε η αστυνομία Facebook Twitter
1

Μια 40χρονη ομογενής φαίνεται πως είχε μετατρέψει το φούρνο της στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη σε πρατήριο λαθραίων τσιγάρων.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε έφοδο που πραγματοποίησαν στον φούρνο ανακάλυψαν 228 λαθραία πακέτα τσιγάρα. Στο σπίτι της 40χρονης γυναίκας και του 42χρονου αλλοδαπού συζύγου της, εντοπίστηκαν άλλα 1.042 λαθραία πακέτα.

Όλα τα τσιγάρα κατασχέθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί τελωνειακού κώδικα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM