Αγνοείται 73χρονη στη Ραφήνα

Αγνοείται 73χρονη στη Ραφήνα Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στη Ραφήνα για τον εντοπισμό μίας 73χρονης γυναίκας, που αγνοείται από χθες. Η γυναίκα είχε πάει για κολύμβηση από το μεσημέρι οπότε και αγνοείται.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ  βρήκαν την τσάντα της στην περιοχή «Μπλε Λιμανάκι» και ειδοποίησαν το Λιμενικό.

Η τσάντα περιείχε δελτίο ταυτότητας της 73χρονης, ενώ στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε σταθμευμένο το αυτοκίνητό της.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετέχουν όχημα και ναυαγοσωστικό του Λιμενικού, αλλά και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM