Και τρίτο πρόσωπο εμπλέκεται στο φονικό της Μάνης;

Και τρίτο πρόσωπο εμπλέκεται στο φονικό της Μάνης; Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων σήμερα, ένα τρίτο άτομο εμπλέκεται στο διπλό φονικό της Μάνης και είναι θέμα ημερών η έκδοση εντάλματος σύλληψης.


Το συγκεκριμένο πρόσωπο ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του ενός δράστη και φέρεται να γνώριζε τα σχέδια της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας ενός από τα θύματα, έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών ώστε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του τρίτου προσώπου. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στοιχεία που θα προκύψουν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM