No.1

Κλείνει το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι

Κλείνει το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι Facebook Twitter
0

Kλειστός θα παραμείνει από τις πέντε το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω συγκέντρωσης στην περιοχή.

Η συγκέντρωση σχετίζεται με το θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πέφτοντας από τρόλεϊ, μετά από διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων. Τη διοργανώνει στις 17.00 η Συνέλευση Περιστερίου Ενάντια στις Κρατικές Δολοφονίες και την Καταστολή».

Ο σταθμός του μετρό θα ανοίξει κατόπιν νεωτέρας εντολής της ΕΛΑΣ.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM