Βοήθεια σε ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας, η ποινή στον Μπερλουσκόνι

Βοήθεια σε ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας, η ποινή στον Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
1

Βοηθώντας ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας θα εκτίσει την ποινή των 12 μηνών φυλάκισης που του επιβλήθηκε, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιταλική καθολική εφημερίδα Αβενίρε.

Η απόφαση για τον τρόπο έκτισης της ποινής θα ληφθεί αύριο από δικαστήριο του Μιλάνου, ωστόσο η εφημερίδα επικαλείται πληφορορίες που λένε ότι αυτό που θα αποφασιστεί είναι να μεταβένει ο Μπερλουσκόνι, μια φορά την εβδομάδα, σε ίδρυμα για να  βοηθά τους ηλικιωμένους που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν.

Η μόνη υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο θα είναι η παραμονή του εντός της οικίας του, καθημερινά, από τις δέκα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια