5 ευρώ για είσοδο σε νοσοκομείο και 20 ευρώ για νοσήλεια

5 ευρώ για είσοδο σε νοσοκομείο και 20 ευρώ για νοσήλεια Facebook Twitter
0

Το υπουργείο Υγείας έχει αποφασίσει να επιβάλλει εισιτήριο στα νοσοκομεία της χώρας της τάξεως των 25 ευρώ, από το οποίο θα εξαιρούνται οι χρόνια άρρωστοι και οι άποροι. Σε συνέντευξη του στο Μέγκα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δεν διευκρίνισε τι θα γίνεται αν δεν έχει κάποιος να πληρώσει το εισιτήριο. "Δεν θα τον πηγαίνουμε φυλακή, μην ανησυχείτε" είπε.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, το 1 ευρώ θα αφορά την κάθε συνταγή και όχι κάθε φάρμακο και θα εισπράττεται από τους φαρμακοποιούς. "Μέχρι να βγάλουμε την εγκύκλιο, να μην εισπράττεται από τους φαρμακοποιούς" διαμήνυσε ο κ. Γεωργιάδης. Και από αυτό το μέτρο θα εξαιρούνται οι χρονίως πάσχοντες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM