Για «απόπειρα κατάλυσης Πολιτεύματος», πάνε τους βουλευτές της Χ.Α.

Για «απόπειρα κατάλυσης Πολιτεύματος», πάνε τους βουλευτές της Χ.Α. Facebook Twitter
2

Επικαλούμενοι τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα (134 και επόμενα) για «απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος», ζητούν από τη Βουλή, οι ανακριτές Γεωργουλέας και Παπακώστας την άρση ασυλίας των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

Τα άρθρα που επικαλούνται οι ανακριτές, προβλέπουν βαρύτατες ποινές. Στο παραπεμπτικό τους σημείωμα προς τη Βουλή, αναφέρουν, σύμφωνα με το vima.gr ότι σκοπός της ΧΑ: «...Ήταν εξαρχής και παραμένει, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, η κατάλυση του δημοκρατικού Πολιτεύματος (κατά παράβαση των άρθρων 134επ. του Ποινικού Κώδικα...».

Οι ανακριτές συνεχίζουν: «προκύπτουν και στοιχεία για ενδείξεις τέλεσης και άλλων εγκλημάτων από τους έξι βουλευτές, που είναι ήδη κατηγορούμενοι και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος...».

Στο παραπεμπτικό, υπάρχει και το ιστορικό της Οργάνωσης στο οποίο αναφέρονται, όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά περί «Αρχηγού», «φυλετικής καθαρότητας» και «υπανθρώπων».

Σύμφωνα με τους ανακριτές, σε βάρος όλων των βουλευτών, «έχουν προκύψει κατά την κρίση μας αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής για την αποδιδόμενη σε αυτούς κακουργηματική πράξη, απολύτως δικαιολογούσες τη λήψη περιοριστικών μέτρων (προσωρινή κράτηση, περιοριστικοί όροι) κατ΄ εφαρμογήν των διατάξεων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας...».

 Όπως εξηγούν στη συνέχεια, από εξέταση και άλλων προστατευομένων μαρτύρων προέκυψαν και νέα στοιχεία σε βάρος των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Οι υπόλοιποι που έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο παίζει να μπουν μέσα??Μπααα...Καθαρίσαμε με την ΧΑ μείναμε μόνο οι δημοκράτες..Ζήτω οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!Το Σύμβολο της Δημοκρατίας!