«Made in Pakistan», οι μπλούζες της Χ.Α.

«Made in Pakistan», οι μπλούζες της Χ.Α. Facebook Twitter
2

«Made in Pakistan», ήταν, σύμφωνα με μαρτυρία πρώην μέλους της οργάνωσης και προστατευόμενου μάρτυρα πλέον, οι μπλούζες που πουλούσε η Χ.Α. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία που επικαλείται το MΕGA,  μέλη της οργάνωσης αφαιρούσαν τις ετικέτες με τη χώρα προέλευσης για να μην τις δει κανείς.

Στην ερώτηση του ανακριτή για το ποιός προμήθευε τον ιματισμό της οργάνωσης, ο μάρτυρας απάντησε πως η Θέμις Σκορδέλη, η οποία έχει συλληφθεί για την εμπλοκή της στην υπόθεση της ΧΑ, διατηρούσε κατάστημα του κ. Παναγιώταρου, ο οποίος είχε αναλάβει να τυπώνει τα συγκεκριμένα μπλουζάκια.

Οι οπαδοί και τα μέλη της Χ.Α. πλήρωναν από 10 έως και 50 ευρώ για να τις προμηθευτούν. Χρήματα τα οποία, σύμφωνα με την κατάθεση, πήγαιναν στον κ. Παναγιώταρο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια