Ενας τραυματίας από όλμο στην Πρεσβεία της Κίνας στη Δαμασκό

Ενας τραυματίας από όλμο στην Πρεσβεία της Κίνας στη Δαμασκό Facebook Twitter
0

Ενας άνθρωπος τραυματίστηκε και ζημιές προκλήθηκαν όταν όλμος "χτύπησε" την πρεσβεία της Κίνας στη Δαμασκό.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία, οι αντάρτες κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες επιθέσεις με ρουκέτες και όλμους.

Οπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων «Νέα Κίνα», ο όλμος εκτοξεύθηκε από δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Από την μεριά του, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χονγκ Λέι δήλωσε ότι «το επεισόδιο προκάλεσε σοκ στην Κίνα, που το καταδικάζει κατηγορηματικά».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM