Update: Έξι κλήσεις δέχτηκε πριν τη δολοφονία ο δράστης

Update: Έξι κλήσεις δέχτηκε πριν τη δολοφονία ο δράστης Facebook Twitter
1

Κλήσεις από έξι άτομα, μεταξύ αυτών  και από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο ο 45χρονος Γ. Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονικής επίθεσης στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έχουν ήδη εντοπιστεί τα γραπτά μηνύματα και οι κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM