Όταν ένα κουτάβι μεταμόρφωσε την ζωή ενος παιδιού με αυτισμό

1

Πρόκειται για το κουτάβι Zίνα και τη σχέση του με τον Τζόνι ένα παιδί με αυτισμό. Η Ζίνα ήταν ένα κακοποιημένο κουτάβι  το οποίο σώθηκε την τελευταία στιγμή απο ένα σωματείο ζώων. Σε μια εκδήλωση ενός κέντρου περίθαλψης ζώων ήρθε σε επαφή με τον Τζόνι. Ο Τζόνι είναι αυτιστικός και από την ημέρα που αποφάσισε μαζί με τους γονείς του να υιοθετήσει την Ζίνα η ζωή του άλλαξε. Τον βοήθησε στην κοινωνικοποίηση του και έδωσε καινούριο νόημα στην ζωή του. Τον Απρίλιο, τον μήνα αφιερωμένο στον αυτισμό και στην ευαισθητοποίηση για την κακοποίηση των ζώων έκαναν μαζί ένα  βίντεο στο youtube.

 

Ρεπορταζ για την ιστορία τους:

 


1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT