Σχέδιο δολοφονίας του καταγγέλλει ο Μπορίσοφ

Σχέδιο δολοφονίας του καταγγέλλει ο Μπορίσοφ Facebook Twitter
0

Δεκτή έγινε σήμερα η παραίτηση της κυβέρνησης Μπορίσοφ από το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας, με ψήφους 209 υπέρ και 5 κατά. Όμως ο Βούλγαρος πρωθυπουργός που χθες παραιτήθηκε επειδή, όπως είπε, η αστυνομία χτυπάει τους πολίτες, συνέχισε να εκπλήσσει. Κατήγγειλε σχέδιο δολοφονίας του και κατονόμασε μάλιστα ως εμπνευστή και ηθικό αυτουργό  του σχεδίου τον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών Αχμέτ Ντογκάν. Ο Μπορίσοφ είπε ότι είχε τις πληροφορίες για τη σχεδιαζόμενη δολοφονία του από τη βουλγαρική υπηρεσία πληροφοριών η οποία της έλαβε από άλλη υπηρεσία.

Ως αιτία για τη δολοφονία του ανέφερε τα χτυπήματα που έχει καταφέρει στο διεθνές έγκλημα: «Σώπασα μέχρι σήμερα, αλλά πρέπει να δώσω την πρέπουσα απάντηση στις συκοφαντίες και στην εκ μέρους σας δυσφήμιση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ, απευθυνόμενος προσωπικά στον βουλευτή του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών Χρίστο Μπίσεροφ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM