Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας σε πάρκο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας σε πάρκο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας νεαρών κοριτσιών Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο άνδρας βρισκόταν σε πάρκο στο κέντρο της πόλης και πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια δύο νεαρών κοριτσιών. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM