Ντράγκι: «Η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη»

Ντράγκι: «Η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη» Facebook Twitter
0

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη εξέφρασε ο Μάριο Ντράγκι, μιλώντας το πρωί στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe1.

Ο επικεφαλής της ΕΚΤ δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  ικανοποιημένος από τη συμφωνία του Eurogroup, και σημείωσε ότι  η συμβολή της απόφασης ήταν να κατεβάσει το ελληνικό χρέος σε ανεκτά επίπεδα και να επιτρέψει στην Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και την οικονομική της πολιτική.

«Ένα σημαντικό και καθησυχαστικό στοιχείο αυτής της συμφωνίας είναι η δέσμευση των ηγετών να παρέμβουν εκ νέου και να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση και μελλοντικά εάν η Ελλάδα φθάσει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, «αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα εάν η Ελλάδα θα συνεχίσει να παραμένει στην Ευρωζώνη. Η απάντηση είναι θετική».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM
Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM