Κρήτη: 23χρονος μπήκε σε λάθος δωμάτιο και κατηγορείται για βιασμό 22χρονου

Κρήτη: 23χρονος μπήκε σε λάθος δωμάτιο και κατηγορείται για βιασμό 22χρονου Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Ένας 23χρονος Πορτογάλος μπήκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου  στη Σταλίδα Ηρακλείου που διέμενε ζευγάρι Γερμανών την ώρα που εκείνοι κοιμούνταν και φέρεται να βίασε τον κοιμισμένο άνδρα.

Ο 22χρονος Γερμανός ξύπνησε και αντικρίζοντας τον 23χρονο έβαλε τις φωνές από τις οποίες ξύπνησε και η σύντροφός του. Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό.

Σύμφωνα με το creta24 την ώρα της σύλληψής του ο νεαρός Πορτογάλος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως μπέρδεψε τα δωμάτια, αφού ήθελε να πάει σε εκείνο που διαμένει ο ίδιος με τον σύντροφό του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM