Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης

Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Βουλιαγμένης, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρχών. Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άνθρωποι, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σώοι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα μέτρα από τις εγκαταστάσεις της μαρίνας, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως το ελικόπτερο φάνηκε να χάνει ύψος προτού καταλήξει στη θάλασσα. Άμεσα στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, καθώς και σκάφη της ιδιωτικής ασφάλειας της μαρίνας, ενώ καταφθάνει και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρακολουθούν την υπόθεση, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων για την αποσαφήνιση των αιτιών της πτώσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM