Πάσχα 2025: Ακριβότερες τιμές αυτή τη χρονιά σε κατσίκι και αρνί

Πάσχα 2025: Ακριβότερες τιμές αυτή τη χρονιά σε κατσίκι και αρνί Facebook Twitter
Φωτ. Unsplash
0

Γεμάτες ήταν σήμερα οι αγορές, από καταναλωτές που κάνουν τα ψώνια τους για το πασχαλινό τραπέζι.

Λίγες μόνο ημέρες πριν το γιορτινό τραπέζι την ερχόμενη Κυριακή, οι καταναλωτές κατέκλυσαν τις αγορές προκειμένου να προμηθευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα ενόψει Πάσχα.

Η κίνηση είναι αυξημένη, μεταξύ άλλων στη Βαρβάκειο αγορά, παρότι οι τιμές αυτή τη χρονιά είναι ελαφρά αυξημένες σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι κρεοπώλες παρότι προσπάθησαν να κρατήσουν τις τιμές χαμηλά, οι ανατιμήσεις στα κρέατα έχουν ανεβάσει τις τιμές σε σχέση με πέρσι.

«Οι τιμές είναι καλές, 1-2 ευρώ πάνω από πέρσι» αναφέρουν χαρακτηριστικά, με την κίνηση να αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως το τσουρέκι υπολογίζεται περίπου στα 15 ευρώ το κιλό, που είναι ίδια τιμή με πέρυσι, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM