Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει με ένα δυνατό πρόγραμμα

«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
H ταινία Langue Etrangere θα προβληθεί στο πλαίσιο της ενότητας PANORAMA
0

Ένα τέταρτο του αιώνα κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος (FFF 25), ένας θεσμός με μεγάλη αποδοχή από το κινηματογραφόφιλο κοινό και όχι μόνο. Κάθε χρόνο το φεστιβάλ παρουσιάζει αξιόλογες ταινίες από την πρόσφατη δημιουργική σοδιά της Γαλλίας και των υπόλοιπων γαλλόφωνων χωρών σε πρώτη προβολή. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ταινίες που δεν έχουμε δυνατότητα να δούμε στην Ελλάδα, ενώ έχουν δώσει το παρών αμέτρητες προσωπικότητες του διεθνούς κινηματογράφου, λιγότερο ή περισσότερο διάσημοι, παλιότεροι ή νεότεροι σκηνοθέτες, σκηνοθέτριες, ηθοποιοί, σεναριογράφοι, διευθυντές φωτογραφίας, παραγωγοί κριτικοί, διανοητές. 


Η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει για τον γιορτινό της χαρακτήρα αλλά και τη συγκινητική της διάσταση κι ως εκ τούτου το κεντρικό της θέμα είναι η «Γιορτή», το οποίο διατρέχει όλο το πρόγραμμα μέσα από τις προβολές των 45 επιλεγμένων ταινιών και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Όπως αναφέρει η Αλεξάνδρα Ματθαίου που σκηνοθέτησε το τρέιλερ του φεστιβάλ, «Τα 25 χρόνια του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου μας θυμίζουν κάτι ουσιαστικό: σε μια εποχή εχθρική προς τη χαρά και τα όνειρα, ο κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς. Έτσι, κάθε φορά που μια ιστορία γεννιέται στο σκοτάδι της αίθουσας, το βλέμμα μας ξαναβρίσκει το φως».  

Η διοργάνωση διαρκεί 10 μέρες από τις 26 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου σε Αθήνα (Δαναός, Άστορ, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Auditorium Théo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου), Θεσσαλονίκη (Σταύρος Τορνές), Πάτρα (Πάνθεον), Λάρισα (Victoria Cinemas,) Χανιά (Cine Αττικόν), Καβάλα (Απόλλων) και Καστοριά (Ολύμπιον). 

Η ενότητα «Ιστορίες Γιορτής» σχετίζεται με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την καθιέρωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και φέρνει στο προσκήνιο τη χαρά της γιορτής σε όλες τις εκφάνσεις της, υπενθυμίζοντας μας πόσο σημαντικό είναι, τόσο ατομικά όσο και σε συλλογικά να γιορτάζουμε τη ζωή.  

Ωστόσο ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο δυνατές προτάσεις του προγράμματός της Αθήνας: 

Η ταινία έναρξης, την Τρίτη 26 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «En fanfare» (Η Ορχήστρα του αδερφού μου) του Emmanuel Courcol, με τους Benjamin Lavernhe, Pierre Lottin, Sarah Suco, Jacques Bonnaffé, Clémence Massart-Weit, Anne Loiret, Mathilde Courcol-Rozès, Yvon Martin. Πρόκειται για μια ταινία για την αγάπη της μουσικής δύο αδελφών που μεγάλωσαν χωριστά, όταν ανακαλύπτουν ότι είναι το μόνο που τους ενώνει. Αλλά και η ταινία λήξης έχει να κάνει με τη μουσική καθώς είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του σπουδαίου Γαλλο-Αρμένιου τραγουδιστή Σαρλ Αζναβούρ. Στις 2 Απριλίου, λοιπόν, στον κινηματογράφο Δαναό το «Monsieur Aznavour» (Ο κύριος Αζναβούρ) των Mehdi Idir & Grand Corps Malade με τους Tahar Rahim, Bastien Bouillon, Marie-Julie Baup θα κλείσει το φετινό φεστιβάλ.  

«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
Στις 2 Απριλίου στον κινηματογράφο Δαναό το «Monsieur Aznavour» (Ο κύριος Αζναβούρ) των  Mehdi Idir & Grand Corps Malade με τους Tahar Rahim, Bastien Bouillon, Marie-Julie Baup θα κλείσει το φετινό φεστιβάλ.  

Η ενότητα «Ιστορίες Γιορτής» που βέβαια σχετίζεται με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την καθιέρωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου αλλά φέρνει στο προσκήνιο τη χαρά της γιορτής σε όλες τις εκφάνσεις της, υπενθυμίζοντας μας πόσο σημαντικό είναι, τόσο ατομικά όσο και σε συλλογικά να γιορτάζουμε τη ζωή.  Το αφιέρωμα συμπεριλαμβάνει το θρυλικό «Orfeu negro» του Μαρσέλ Καμί (1959) με την αξεπέραστη μουσική των Λουίζ Μπονφά και Αντόνιο Κάρλος Ζομπίμ, το περίφημο «La Boum» (Το πρώτο μου πάρτι) του Κλοντ Πινοτό (1980) με τη Σοφί Μαρσό, το «Jour de fête» (Ημέρα Γιορτής) του Ζακ Τατί (1949), το «Trois nuits par semaine» (Τρεις νύχτες την εβδομάδα) του  Florent Gouëlou (γνωστός και ως drag περσόνα Javel Habibi που εμφανίζεται στη σκηνή του Flèche d'Or στο Παρίσι) και το «Le Sens de la fête» (Έτσι είναι η ζωή) των Eric Toledano και Olivier Nakache. 

«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
Σκηνή από το περίφημο «La Boum» (Το πρώτο μου πάρτι) του Κλοντ Πινοτό (1980) με τη Σοφί Μαρσό.
«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
Το αφιέρωμα συμπεριλαμβάνει το θρυλικό «Orfeu negro» του Μαρσέλ Καμί (1959) με την αξεπέραστη μουσική των Λουίζ Μπονφά και Αντόνιο Κάρλος Ζομπίμ
«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
«La Vie est belle» ( Η ζωή είναι όμορφη) των Dieudonné Ngangura Mweze και Benoît Lamy (Κονγκό, 1987)

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου μετά την προβολή του La Boum, το FFF θα γιορτάσει τα 25α του γενέθλια του με ένα πάρτι «Eighties», στο Maya le bistro του Γαλλικού Ινστιτούτου, με μουσικές εμπνευσμένες από τη χρυσή δεκαετία των πάρτι. Ενώ στο πλαίσιο της ίδιας ενότητας την Κυριακή 30 Μαρτίου, μετά την προβολή της ταινίας «Τρεις νύχτες την εβδομάδα», θα λάβει χώρα μια συζήτηση με εκπροσώπους της ελληνικής drag κοινότητας σε συνεργασία με το Athens Pride.

Για τους λάτρεις της hip-hop και ηλεκτρονικής μουσικής, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια βραδιά αφιέρωμα στον αυτοδίδακτο συνθέτη και οραματιστή παραγωγό DJ Mehdi. Παιδί-θαύμα των πλατινών και οραματιστής παραγωγός, ο DJ Mehdi υπήρξε ο μόνος Γάλλος καλλιτέχνης που κατάφερε να γεφυρώσει δύο κόσμους που φαινομενικά αντιτίθενται: το ραπ και την ηλεκτρονική μουσική. Δεκατρία χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατό του, αυτή η επαναστατική ντοκιμαντέρ σειρά, που δημιουργήθηκε από τον παιδικό του φίλο Thibaut de Longeville, ρίχνει φως στον ρόλο αυτού του ελεύθερου πνεύματος στην εμφάνιση αυτών των δύο μουσικών σκηνών στη Γαλλία, τη δεκαετία του 1990 και του 2000.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, θα προβληθούν τα τρία πρώτα επεισόδια (από τα έξι) στο Άστορ, παρουσία του σκηνοθέτη Thibault de Longeville. Μετά τη προβολή θα ακολουθήσει μια βραδιά στο Romantso με τους DJ Noiz και Blue Lagoon, σε συνεργασία με την Athens Music Week. Την Κυριακή 30 Μαρτίου μετά την προβολή της ταινίας Τρεις νύχτες την εβδομάδα στο Auditorium Théo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου θα λάβει χώρα μια συζήτηση  με εκπροσώπους της ελληνικής drag κοινότητας σε συνεργασία με το Athens Pride.

«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
A son Image

Η Λευκή Κάρτα στην φετινή διοργάνωση δίνεται στην Ταινιοθήκη της Αφρικής του Institut Français (Παρίσι), ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόλογα κινηματογραφικά αρχεία αφρικανικών ταινιών στον κόσμο. Ένα αρχείο που καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1950 έως σήμερα και περιλαμβάνει πάνω από 1800 τίτλους ταινιών από 45 χώρες. Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα προβληθούν 4 αριστουργηματικές ταινίες αυτής της συλλογής, εκ των οποίων οι τρεις στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Πρόκειται για τα «Nationalité immigré» (Εθνικότητα : Mετανάστης)  του Sydney Sokhona (Μαυριτανία, 1976), «La Vie est belle» ( Η ζωή είναι όμορφη) των Dieudonné Ngangura Mweze και Benoît Lamy (Κονγκό, 1987), «Bal Poussière» (Μπάλα από σκόνη) του Henri Duparc (Ακτή Ελεφαντοστού, 1988) και «La Petite vendeuse de soleil» (Μικρή πωλήτρια ηλιαχτίδας) του Djibril Diop Mambéty (Σενεγάλη, 1998). 

Θα προβληθεί επίσης μιας από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, «L’Histoire de Souleymane» (Το Παρίσι του Σουλεϋμάν) του Boris Lojkine, η οποία συγκλόνισε τη γαλλική κριτική και το κοινό κερδίζοντας αρκετά βραβεία Σεζάρ. Μετά τη προβολή της ταινίας στον Δαναό, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ του σκηνοθέτη και του Moussa Sangaré, εκπρόσωπου της ελληνικής κοινότητας της Ακτής του Ελεφαντοστού. Η συζήτηση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, στο πλαίσιο της έκθεσης «Η Αφρική ανάμεσά μας».

«O κινηματογράφος παραμένει καταφύγιο για τους τολμηρούς». Ξεκινά το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ή Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιορτάζει τη ζωή! Facebook Twitter
H «L'Amour ouf»  (Ραγισμένες Καρδιές) του Ζυλ Λελούς (γιου του Κλοντ Λελούς) με τους Adèle Exarchopoulos, François Civil, Mallory Wanecque

Ξεχωρίσαμε επίσης τους παρακάτω τίτλους: 

Προφεστιβαλική προβολή στις 24 Μαρτίου της τεράστιας επιτυχίας στην Γαλλία  «L'Amour ouf»  (Ραγισμένες Καρδιές) του Ζυλ Λελούς (γιου του Κλοντ Λελούς) με τους Adèle Exarchopoulos, François Civil, Mallory Wanecque, «Quand vient l'automne» (Όταν έρθει το φθινόπωρο) του Φρανσουά Οζόν,  Miséricorde του Alain Guiraudie,  «Vingt Dieux» (Θεϊκό Τυρί) της Louise Courvoisier, «Brûle le sang» (Στο όνομα του αίματος) ένα δυνατό θρίλερ του Akaki Popkhadze, «Le Royaume» (Το Βασίλειο) του Julien Colonna, «Trois amies»  (Τρεις φίλες) του Emmanuel Mouret και το «La Prisonnière de Bordeaux» (Ασυνήθιστες Φίλες) της Patricia Mazuy με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και το La Prisonnière de Bordeaux (Ασυνήθιστες Φίλες) της Patricia Mazuy με την Ιζαμπέλ Ιπέρ η οποία και θα παραβρεθεί στην έναρξη της προβολής της το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 16:00 στο Άστορ  

Οθόνες
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ένα ντοκιμαντέρ για τη μυθιστορηματική ζωή του ρεμπέτη Γιώργου Κατσαρού

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Γιατί ’ναι μαύρα τα βουνά;

Κρίστοφερ Κινγκ / Ένας «ξένος» ξέρει τα ελληνικά χωριά καλύτερα από εμάς

Στο ντοκιμαντέρ «Γιατί ’ναι μαύρα τα βουνά;» ο Αμερικανός συλλέκτης και ερευνητής Κρίστοφερ Κινγκ διασχίζει το ελληνικό τοπίο απ’ άκρη σ’ άκρη και καταγράφει όσα δεν φτάνουν στις μεγάλες πόλεις. Μαζί με την Κατερίνα Καφεντζή, υπεύθυνη για την έρευνα και την αρχισυνταξία του ντοκιμαντέρ, μίλησαν στη LifO.
M. HULOT
ΕΠΕΞ «Ζούμε ανάμεσά σας»

Οθόνες / Ένα ντοκιμαντέρ για να γίνει ορατή μια νόσος “αόρατη”

H Μαρία Κατσικαδάκου (Cyber) μιλά με ζέση αλλά και χιούμορ για το βιωματικό DIY ντοκιμαντέρ της για τον διαβήτη, του οποίου η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 επιλογές από το 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (5-15/3)

Οθόνες / 10 ταινίες που ξεχωρίσαμε από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τιμά με Χρυσό Αλέξανδρο τον Μπιλ Μόρισον και τη Βουβούλα Σκούρα, υποδέχεται τη Ζιλιέτ Μπινός και ξεδιπλώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με αφιερώματα, διεθνείς συμμετοχές και δυνατές ιστορίες.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κώστας Μπακιρτζής: «Στα λερωμένα καθίσματα και στους τοίχους του Βίλμα έχουν αποτυπωθεί ιστορίες έρωτα και πάθους»

Οθόνες / «Τα λερωμένα καθίσματα του "Βίλμα" λένε ιστορίες έρωτα και πάθους»

Οι Κώστας Μπακιρτζής και Κωστής Σταμούλης μιλούν για τον τελευταίο κινηματογράφο ερωτικών ταινιών λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Βίλμα: Το τελευταίο αντίο» στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η μποέμ ζωή της πρώτης Νύφης του Φρανκενστάιν

Culture / Η μποέμ ζωή της πρώτης Νύφης του Φρανκενστάιν

Παρότι εμφανίστηκε στην οθόνη για λιγότερο από τρία λεπτά, η ερμηνεία της Elsa Lanchester άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του κινηματογραφικού τρόμου, ενώ η ίδια έζησε μια αντισυμβατική, μποέμ ζωή στο Λονδίνο και το Χόλιγουντ του 20ού αιώνα.
THE LIFO TEAM
Οι Callas έφτιαξαν μια DIY οδύσσεια τσέπης

Οθόνες / Η νέα ταινία των The Callas είναι μια DIY οδύσσεια τσέπης

Με την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία τους ο Λάκης και ο Άρης Ιωνάς γύρισαν μια ιστορία γυναικείας αλληλεγγύης, περιέργειας και αγάπης για το «ξένο» με χιούμορ, που ξεπερνά τα όρια της παραδοσιακής αφήγησης.
M. HULOT
Είναι ο Τζιμ Κάρεϊ «σπουδαίος ηθοποιός»;

Οθόνες / Είναι ο Τζιμ Κάρεϊ «σπουδαίος ηθοποιός»;

Οι Γάλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον Καναδό ηθοποιό. Το απέδειξαν με ένα εγκάρδιο βραβείο Σεζάρ για την καριέρα του, που συνοδεύτηκε από ενθουσιώδες standing ovation, σε μια σάλα που είχε από Ιζαμπέλ Ιπέρ μέχρι Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ»: Το ελληνικό σινεμά στα πάνω του

The Review / «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ»: Μια καλή ταινία

Η οδύσσεια μιας νεαρής ταλαντούχας τζουντόκα που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το θέμα της ταινίας του Γιώργου Γεωργόπουλου που απέσπασε ήδη θετικά σχόλια όπου έχει προβληθεί. Μιλήσαμε για την ταινία με τον σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλο.
ΒΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Όταν οι σταρ προτιμούν Γαλλίδες πίσω απ' τις κάμερες

76η Berlinale / Γιατί οι σταρ προτιμούν Γαλλίδες σκηνοθέτιδες;

Με αφορμή το «Couture», τη νέα ταινία με την Αντζελίνα Τζολί, εντοπίζουμε την τάση Γαλλίδων σκηνοθέτιδων να συνεργάζονται με σταρ του Χόλιγουντ, που αναζητούν μια φρέσκια παρένθεση από το αγγλόφωνο αφήγημα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Από το βιβλίο στην οθόνη»

Οθόνες / Βιβλία που έγιναν ταινίες. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Μεγάλοι δημιουργοί όπως οι Όρσον Γουέλς, Φρανσουά Τριφό, Μιχάλης Κακογιάννης, Ζιλ Ντασέν και Κώστας Γαβράς ζωντανεύουν βιβλία των Νίκου Καζαντζάκη, Φραντς Κάφκα, Κοσμά Πολίτη και άλλων σπουδαίων λογοτεχνών.
M. HULOT
Frederick Wiseman (1930-2026 : O σιωπηλός συλλέκτης της κοινωνικής εμπειρίας

Αποχαιρετισμοί / Frederick Wiseman (1930-2026) : O σιωπηλός συλλέκτης της κοινωνικής εμπειρίας

Ήρεμος κριτής των θεσμών και ευαίσθητος παρατηρητής συνηθισμένων ανθρώπων, ο Φρέντερικ Γουάϊζμαν παρέδωσε ένα εντυπωσιακό αρχείο θεμάτων με έμφαση σε οικονομικές και πολιτικές συνισταμένες, ξεκινώντας από το χρονικό ενός φρικαλέου ιδρύματος και ολοκληρώνοντας το έργο του με ένα gourmand εστιατόριο!
THE LIFO TEAM
76η BERLINALE: Οι γυναίκες στην Berlinale και η αδόκιμη πολιτική υπεκφυγή του Βιμ Βέντερς

76η Berlinale / Οι γυναίκες στην Berlinale και η αδόκιμη πολιτική υπεκφυγή του Βιμ Βέντερς

Οι αντιδράσεις για την απουσία δέσμευσης του 76oυ Φεστιβάλ Βερολίνου όσον αφορά τον πόλεμο στη Γάζα επισκίασαν τη γυναικεία παρουσία, ιδίως την αξιοπρόσεκτη ερμηνεία της Σάντρα Χιούλερ στην ταινία «Rose».
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Robert Duvall

Απώλειες / Ρόμπερτ Ντιβάλ (1931-2026): Η σιωπηλή δύναμη του αμερικανικού σινεμά

O Ρόμπερτ Ντιβάλ ανέδειξε τα χαρακτηριστικά και τις αντιφάσεις της «λευκής» αμερικανικής ψυχής και πήρε Όσκαρ Α' ρόλου, παίζοντας έναν ρημαγμένο μουσικό της κάντρι σε μία από τις πολλές ιδιοφυείς και εξαιρετικά σύνθετες ερμηνείες του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πώς καταστρέφεται ένα ρομάντζο 150 χρόνων;

Μόδα & Στυλ / «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πώς καταστρέφεται ένα ρομάντζο 180 χρόνων;

Χωρίς ψυχή, παρά την καυτή χημεία μεταξύ Μάργκο Ρόμπι και Τζέικομπ Ελόρντι, το μυθιστόρημα της Έμιλι Μπροντέ διαβάζεται σαν ένα σύγχρονο μελόδραμα με άπειρα κοστούμια και σουρεαλιστικά σκηνικά.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ